vrijdag 25 juli 2014

Update

Tijd voor weer een update!
 
Hij is al even af. Ik maakt de Ivy van Farbenmix van een kreukspijkerstof.
Ik maakte de kleinste maat maar hij moest nog heel veel ingenomen worden voor mijn smalle dame!
Hij is niet helemaal naar mijn zin. Ik heb het idee dat hij nog te hoog is, hij zakt af, maar als ik het elastiek strakker doe helpt het niet... Jammer...
 
 
Daarnaast borduurde ik nog een handdoek voor een meisje die haar A diploma heeft gehaald, ze was er blij mee en dochterlief wil nu ook zo'n handdoek voor haar verjaardag.


Ik ben al een hele tijd bezig aan de Passenger Trenchcoat uit de Ottobre, als zomerjas, en heb hem nu bijna af. Ik moet alleen nog de knoopsgaten: het meest spannende punt! Ik heb mooie knopen gekocht bij de Stoffenkraam. Passen echt perfect bij de stof.

Ondertussen heb ik vandaag het patroon Tinka Bella uitgetekend en geknipt. De buiten en binnenstof heb ik al in huis. Een deel van de voering heb ik net besteld. Hopelijk is die vóór de winter klaar!

Binnenkort hoop ik meer tijd te hebben voor het naaien aangezien mijn dochter naar de basisschool gaat. En... meer energie omdat de 20 weken zwangerschap naderen! Dit keer willen we het geslacht wel weten en wil ik ook wat dingen gaan naaien voor de baby.

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws. Mooie handdoek en de broek ziet er ook vrolijk uit. Is het niet opgelost als je er wat afknipt,van de bovenkant? Zo blijft de broek denk ik zakken...en dat is jammer,het is juist een fijn broekje om van alles en nog wat op te dragen. Hele fijne zwangerschap,nu komen de leuke weken,geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog als reactie van je vraag op mijn blog:

  "Inderdaad, 4 behangbanen. De muurverf is een kleur van Global Paint 4-29-3 margaret river."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De schilder had een boek mee waar ik het uitgekozen heb. Er zit nl. wel kwaliteitsverschil in, qua hardheid. Dat er niet gauw een stukje van af gestoten wordt. Zo zonde.

   Verwijderen